24 studenoga, 2009

Zima 2009/10 _ Get Snoody!

Zima, al zime nema. To, međutim, nije razlog da se ne opremimo kao da je vani mećava. Ja sam danas na 15 C imala šal i rukavice do laktova... pa ipak je skoro prosinac!
Moje novo omiljeno zimsko grijalo su oooogromni šalevi po uzoru na ovogodišnje kolekcije Missonija i Burberryja.Britanski Vogue je snood naveo kao jedan od glavnih trendova ove sezone. A kako ga prevesti na hrvatski? Nemam pojma... Šal-kapa? Poput skijaške.
Evo kako je to izgledalo na mojim manekenkama Ivi i Petri. Basta je na slici samo za ukras :)
Dok profi fotograf ne napravi koju ozbiljnu fotku (a to će biti ove subote), a ja ne napravim ozbiljnu stranicu, dajem samo mali preview :)
Ako ste se pitali što pokloniti za Božić, samo se javite! Šivam u raznim bojama i dezenima, a pakiranje u poklon kutije, tako da nema brige ni oko toga!

Neka mećave počnu :)

2 komentara:

  1. Sve više mi se počinju sviđati tvoji postovi! :-) A mislim da je najbolja reklama bila reakcija više ljudi u onom trenutku kada je Petra otvorila svoj rođendanski poklon! Odlična ideja, odlični šalevi! A i fora će biti kad prođem gradom i velim kolegicama: ''To je Marija napravila!'' San svake djevojke/žene ove zime (bez pretjerivanja)! :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. WOOOHOOO:))Ja sam svoj već prošetala i nisam ostala nezapažena:))Što više bilo je već upita!!
    Tako da baci se na posao..još samo treba mećava:))
    petra

    OdgovoriIzbriši