26 srpnja, 2012

Vrijeme odluke

wear this, not that







Fashioning change nije uobičajeni web shop. "Zeleni" šoping potječe iz San Diega, i pomaže Vam pronaći alternativu poznatim brendovima. 

Kakvu alternativu? Zelenu, zdravu, fair trade, povoljniju... ma sve ono za što smo uvijek imali izgovor kada je na etiketi pisalo - Made in Cambodia.
Cijena uvijek igra ulogu, da nije tako, cijela priča s jeftinom radnom snagom ne bi ni postojala. Ali ni kupnja skuplje odjeće više ne znači da su radnici dobili poštenu plaću, znači samo da je marketinški tim dobro plasirao brend.
Fashioning change je još više cool, jer omogućava kupnju prema stilovima, rasponu cijena, ili osobnosti, koju se odabire prema osobnostima slavnih osoba :D Sve je to simpatična igra, a rezultat je fantastičan.
Odjeća je zdrava, od organskih materijala, proces proizvodnje ne zagađuje okoliš, ne koriste se kemikalije štetne za radnike ni prirodu, radnici dobivaju poštenu plaću, rade u humanim uvjetima, a cijena je manja!
Kako je to moguće? Vjerojatno je samo potrebno isključiti faktor pohlepe, i sve sjeda na svoje mjesto... Ipak ima nade za ovaj svijet...
A evo i nekih mojih favorita:




Nema komentara:

Objavi komentar