01 kolovoza, 2012

Mala crna tunika
















Prigoda je bila posebna, kao što se vidi na slikama ispod teksta. Nije da se hvalim da sam diplomirala (ima malo i toga), ali eto, to je bila prigoda za koju sam trebala nešto jednostavno, naravno, u crnoj arhitektonskoj boji. S obzirom na to da na promociju na mom faksu ljudi dolaze u japankama i bermudama, ideja je bila ublažavanje dojma. Nisam sigurna koliko sam to postigla, ali nije ni bitno, jer svi su si dali trudi i došli zbigecani :)
Kroj je iz Burde, a može se kupiti OVDJE. Međutim, toliko je jednostavam, da gotovo nije ni potreban! Haljina bi, u crnoj varijanti, imala isti efekt i bez tog preklopa naprijed, jer on se na crnoj tkanini uopće ne vidi, tako da se može odokativno skrojiti ovaj širi kroj. Uskoro ću u PDFu postati kroj, samo moram prokužiti kako se to linka na Bloger :D Uskoro, OBEĆAJEM!!
Bitna napomena... haljina je šivana u udruzi moje majke, Kostajnički sokol, uz pomoć kume Ankice koja je radila u Pounju, a sve u svrhu bržeg dovršavanja haljine, jer sam tkaninu nabavila punih 36 sati prije promocije :D


2 komentara:

  1. I love such a comfortable and fresh clothes specially in this spanish heat summer.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Oh, yes, someone said it's a good dress for sweating, it doesn't get wet and stick to your back :D

      Izbriši